Inspiration på snygga sängramar

På denna sida samlar vi inspirationsbilder på sängramar med avsikt att inspirera dig som letar efter en snygg sängram. Vi undviker att publicera rena produktbilder då du lika gärna kan gå till butikerna för det. Här listas endast stora bilder där sängen och sängramen befinner sig i en naturlig miljö med snygg inredning.

 

Anika är en sängram i träslaget körsbär och på bilden ser du enkelsängen med 90 cm madrass. Modellen finns även för sängar med 160 och 180 cm bredd. Körsbärsdetaljerna är i massivt trä och kompletteras med svartmålat stål. En riktigt snygg modell med en antik känsla.

Sängramen finns hos Trendrum.

 

Graphic är en snygg och stilren sängram med mörka detaljer. På bilden ser du sängen med en madrass på 160 cm i bredd och den finns även att få med 140 cm. Sängramen är tillverkad i mörk folie av ek.

Sängramen finns hos Furniturebox.

 

Sängramen Lea är en väldigt snygg sängram i svart metall med en klassisk design. Här finns även möjlighet att köpa till sängbord som ingår i samma serie av möbler. Sängramen på bilen är anpassad för 180 cm madrass och finns endast för dessa mått. Däremot finns även en dagbädd i samma serie om du önskar det.

Sängramen finns hos Furniturebox.

 

Sängramen Salomon är en väldigt snygg sängram i vitt med lyxiga detaljer. Förutom att du har enormt många alternativ när det kommer till att välja tyger och färg så finns den även i storlekar för 90, 120, 140, 160 och 180 cm i bredd på madrassen. Med andra ord borde denna passa oavsett vad för storlek du vill ha på sängen.

Totalt sätt har du 200 alternativ på tyg/klädsel och färg.

Sängramen finns hos Trendrum.

 

Sängramen från Ljungby har en bredd på 160 cm och har en beige färg. Det är en ganska enkel och billig sängram som förmodligen passar i de allra flesta sovrum. Det följer med en ribbotten till sängen och är ett prisvärt val för dig som letar efter en billig och enkel sängram.

Sängramen finns hos Furniturebox.

 

Denna sängram har namnet MIKA och den finns i lite olika utförande för en mängd olika storlekar. Dels finns denna säng för 90, 140, 160 och för 180 cm i bredd. Men den finns även i olika material som t.ex. vit, vit/grå och furu.

Det är en sängram som bjuder på väldigt mycket förvaringsmöjligheter och kan vara perfekt alternativ för dig som behöver den extra förvaringen.

Sängramen finns hos Furniturebox.

 

Exklusiv sängram med skinnklädsel (PU) i vitt. Sängramen finns för madrasser med en bredd på 160 cm / Queen Size och som med alla sängramar så säljs madrassen separat vilket ger dig möjligheten att få den typ av madrass som passar dig.

Sängramen finns hos Trendrum.

Kommentarer inaktiverade.